Vår spanske koldtbord meny har jeg satt sammen slik vi hadde på våre sammenkomster i spania. Det vanlige var at alle sammen hadde med en rett hver og litt drikke. God mat og drikke med en hjemmelaget sangria.
Minimum 12 personer.
Koldtbord med en varmrett 360 kr per person
Tradisjonell spansk-inspirert koldtbord med spennende smaker.
- Spansk potetsalat
Skalldyr, Egg, Fisk
- Jamon Iberico Cebolagret i 22 måneder (Ingen Allergener)
- Manchego ost curadolagret i 6 mmd.
Melk
- Kyllingklubber i chilisaus (Ingen allergener)
- Tortilla, spansk omelett
Egg
- Empanadilla gallega, med kylling og chorizo
Gluten, Egg
- Middelhavssalat med dijon vinagrette dressing
Sennep
- Focaccia
Gluten
- Regaña, spansk flatbrød håndlaget
Gluten
- Alioli
Egg, Sennep
Med varmrett:
- Saltbaktepoteter (Ingen allergener)
- Spanske kjøttboller med saltbakte poteter (Ingen allergener)
Tilbehør
Her er litt forskjellig tilbehør som kan passse inn i menyen.
- Olivenmiks 350gr 89 kr. (Ingen Allergener)
- Extra focacciabrød 85 kr.
Gluten
- Glutenfritt focacciabrød 225gr 1/2 personer 48 kr. (Ingen Allergener)
- Veganboller i tomatsaus 42 kr per person. (Ingen Allergener)