Vår spanske koldtbord meny har jeg satt sammen slik vi hadde på våre sammenkomster i spania. Det vanlige var at alle sammen hadde med en rett hver og litt drikke. God mat og drikke med en hjemmelaget sangria.
Minimum 12 personer.
Koldtbord med en varmrett 324 kr per person
Tradisjonell spansk-inspirert koldtbord med spennende smaker.
- Spansk potetsalat Skalldyr, Egg, Fisk
- Jamon Iberico Cebolagret i 22 måneder (Ingen Allergener)
- Manchego ost curadolagret i 6 mmd. Melk
- Kyllingklubber i chilisaus (Ingen allergener)
- Tortilla, spansk omelett Egg
- Empanadilla gallega, med kylling og chorizo Gluten, Egg
- Focaccia Gluten
- Regaña, spansk flatbrød håndlaget Gluten
- Alioli Egg, Sennep
Med varmrett:
- Saltbaktepoteter (Ingen allergener)
- Spanske kjøttboller med saltbakte poteter (Ingen allergener)
Tilbehør
Her er litt forskjellig tilbehør som kan passse inn i menyen.
- Olivenmiks 350gr 89 kr. (Ingen Allergener)
- Extra focacciabrød 85 kr. Gluten
- Glutenfritt focacciabrød 225gr 1/2 personer 48 kr. (Ingen Allergener)
- Veganboller i tomatsaus 42 kr per person. (Ingen Allergener)